Konferensrum

KONTORSPLATSER
Flexibla platser
Konferensrum

Office2 erbjuder ett modernt och funktionellt konferensrum med upp till fjorton platser. Det finns möjlighet att dela av rummet med en skjutbar vägg för att skapa två rum. Konferensrummet är utrustat med digital skärm för uppkopplade möten och presentationer. I anslutning till konferensrummet finns lounge, lunchrum och kaffestation. Ett mindre mötesrum med fyra bekväma fåtöljer finns att tillgå för de effektiva mötena. Både konferensrummet och mötesrummet ingår för våra hyresgäster.

 

KONTORSPLATSER
Flexibla platser
Konferensrum

Möten på bästa adress

Vårt konferensrum och mötesrum finns tillgängliga för våra hyresgäster och bokas enkelt i receptionen. Rummen kan även hyras av externa företag som inte hyr kontor på Office2.

Boka nästa möte i moderna lokaler på en av Jönköpings bästa adresser med gångavstånd till centrala Jönköping, stationen, caféer och restauranger. För att ert möte ska bli så smidigt och effektivt som möjligt hjälper vi gärna till att beställa fika eller lunch från någon av restaurangerna i närheten. Konferensrummet och mötesrummet går att hyra hel eller halvdag.

För att boka, kontakta oss på 010-706 00 15 eller info@office2.se

Senaste nyheterna

Kontakt

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Öppettider: Vardagar 8.00 – 17.00